Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Anake Wong Tani



Lirik Reny Farida - Anake Wong Tani

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro
Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Ojo di lali ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo


Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2014/02/lirik-lagu-anake-wong-tani.html#ixzz5nn2s7WET



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon