Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida Buru - Rumongso



Lirik Reny Farida Buru - Rumongso

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

Pungkase isun kelangan,
Hang sun pujo lan sun kudang..
Mung kerono roso isin,
Sun sing keturutan nyanding..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Ilang hang sun welasi wis ilang,
Hang ono mung getun lan kari angenan..
Hang ono mung getun lan kari angenan


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-buru-rumongso.html#ixzz5nn3zvqGl



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon