Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek



Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek

Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
Koyo mego, awake layang layangan..
Ketel-ketel, ketele isi bubukan
Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..

Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

reff:
Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-dhemen-dhemen-dewek.html#ixzz5nn4JCSTi



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon