Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Luntur



Lirik Reny Farida - Luntur

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko kudangane ati..
Enget bengen lungguh ring plataran,
Disakseni padhange ulan..

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko hang sun impi impi..
Welas riko yo wis sun turuti,
Ojo sampek riko ngloro ati..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali



Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-luntur.html#ixzz5nn5IzyOO



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon