Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Mancep



Lirik Reny Farida - Mancep

Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

reff:
Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-mancep.html#ixzz5nn3UESkI



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon