Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Ngunci Ati



Lirik Reny Farida - Ngunci Ati

Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..

reff:
Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..

reff:
Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..
Ha..ha..ha..

Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Isun wis duwe welas sejati.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ngunci-ati.html#ixzz5nn3fADUY



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon