Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Sejatine Roso



Lirik Reny Farida - Sejatine Roso

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:Kapan kapan ndane gadug merene,
Sabendino hang teko yo mung kabare..
Karepe ati kecaruko sabendino yoro,
Buru lego roso sejatine roso..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono.
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sejatine-roso.html#ixzz5nn3pk3rG



Disclaimer: All song lyrics and guitar chords on this website are sourced from the internet and can be distributed for the purposes of education and learning to play music especially playing guitar. If you find your content on this website please contact us immediately so we can delete it. Thanks.

Artikel Terkait

Silahkan komentar dengan bijak ya guys
EmoticonEmoticon