Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida Buru - Rumongso

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida Buru - Rumongso

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

Pungkase isun kelangan,
Hang sun pujo lan sun kudang..
Mung kerono roso isin,
Sun sing keturutan nyanding..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Ilang hang sun welasi wis ilang,
Hang ono mung getun lan kari angenan..
Hang ono mung getun lan kari angenan


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-buru-rumongso.html#ixzz5nn3zvqGl

Lirik Reny Farida - Sejatine Roso

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Sejatine Roso

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:Kapan kapan ndane gadug merene,
Sabendino hang teko yo mung kabare..
Karepe ati kecaruko sabendino yoro,
Buru lego roso sejatine roso..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono.
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sejatine-roso.html#ixzz5nn3pk3rG

Lirik Reny Farida - Ngunci Ati

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Ngunci Ati

Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..

reff:
Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..

reff:
Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..
Ha..ha..ha..

Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Isun wis duwe welas sejati.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ngunci-ati.html#ixzz5nn3fADUY

Lirik Reny Farida - Mancep

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Mancep

Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

reff:
Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-mancep.html#ixzz5nn3UESkI

Lirik Reny Farida - Sio Sio

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Sio Sio

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sio-sio.html#ixzz5nn3IWCnY

Lirik Reny Farida - Mendem Roso

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Mendem Roso

nong angin isun titipaken
gedene roso angen-angen
nong welase hang sun karepaken
nawi baen ono roso demen

lawas isun mendem roso
roso asih kanggo riko

opo tah oseng rumongso
dung ati demen nong riko
kari seru uliye nggudo
koyo sing ono wong liyo


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-mendem-roso.html#ixzz5nn3AAxum

Lirik Reny Farida - Bujang Lapuk

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Bujang Lapuk

Lancing tah lancing, joko tah dudo
Wis wayahe riko kawin
Petang puluh limo saiki umure
Eman ngenteni paran

reff :
Raino bengi mung keluyuran
Peces entek dinggo wadonan
Rambute putih, disemir abang, kari mberanang
Ngalah-ngalahi, buntute jaran
reff :
Bujang lapuk, bujang lapuk golek perawan
Montok bahenol, iku kang dadi pilihan
Bujang lapuk, mulo dasar moto keranjang
Pupu kang mulus, dodo mentok enak temenan

reff :
Raino bengi mung keluyuran
Peces entek dinggo wadonan
Rambute putih, disemir abang, kari mberanang
Ngalah-ngalahi, buntute jaran

reff :
Bujang lapuk, bujang lapuk golek perawan
Montok bahenol, iku kang dadi pilihan
Bujang lapuk, mulo dasar moto keranjang
Pupu kang mulus, dodo mentok enak temenan

Bujang lapuk, persis koyo tingkahe jaran
Mangan wis wareg, entek akeh yo magih kurang
Bujang lapuk, sing mikiri dino mburian
Nuruti seneng, terong dowo nafsune kewan


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2014/02/lirik-lagu-bujang-lapuk.html#ixzz5nn32hPa2

Lirik Reny Farida - Anake Wong Tani

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Anake Wong Tani

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro
Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Ojo di lali ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo


Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2014/02/lirik-lagu-anake-wong-tani.html#ixzz5nn2s7WET