Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Tenong Tenongo

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Tenong Tenongo

Ulat padang kawitane, omong manis sak durunge
Tangaro tangaro, dulur dulur podo tangaro..
Ulat padang kawitane, omong manis sak durunge
Tangaro tangaro, dulur dulur podo tangaro..

reff :
Sarto tujek, serngengene ala emas
Koyo kacang, ninggal kulite..
Ojo mangan mangan roti, mangano kelembene
Yo ojo ndeleng saiki, engeto bengene..

Tenong tenongo, irik kemureb
Ngomong ngomongo, ngelirik bain sing arep..
Tenong tenongo, irik kemureb
Ngomong ngomongo, ngelirik bain sing arep


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-tenong-tenongo.html#ixzz5nn4RIaph

Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek

Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
Koyo mego, awake layang layangan..
Ketel-ketel, ketele isi bubukan
Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..

Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

reff:
Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-dhemen-dhemen-dewek.html#ixzz5nn4JCSTi

Lirik Reny Farida - Ndeder Welas

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Ndeder Welas

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..
reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ndeder-welas.html#ixzz5nn4AM1he

Lirik Reny Farida Buru - Rumongso

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida Buru - Rumongso

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

Pungkase isun kelangan,
Hang sun pujo lan sun kudang..
Mung kerono roso isin,
Sun sing keturutan nyanding..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Ilang hang sun welasi wis ilang,
Hang ono mung getun lan kari angenan..
Hang ono mung getun lan kari angenan


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-buru-rumongso.html#ixzz5nn3zvqGl

Lirik Reny Farida - Sejatine Roso

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Sejatine Roso

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:Kapan kapan ndane gadug merene,
Sabendino hang teko yo mung kabare..
Karepe ati kecaruko sabendino yoro,
Buru lego roso sejatine roso..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Adoh sun lan riko adoh adohan,
Kadung eling koyo-koyo sing enak mangan..
Mikirno riko no ring ati koyo warang eman,
Welas isun nyang riko sing biso ilang..

reff:
Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono..

Masio isun adoh ambi riko,
Tapi ring ati, koyo pethuk sabendino..
Sun jaluk, ojo sampek nyudo roso
Roso welas, roso asih hang wis ono.
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sejatine-roso.html#ixzz5nn3pk3rG

Lirik Reny Farida - Ngunci Ati

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Ngunci Ati

Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..

reff:
Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..

reff:
Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..
Ha..ha..ha..

Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Isun wis duwe welas sejati.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ngunci-ati.html#ixzz5nn3fADUY

Lirik Reny Farida - Mancep

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Mancep

Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

reff:
Keliwat kangen hang sun roso,
Sing leren leren ulie nggudho..
Sing ono hang biso ngilangi,
Aran riko mancep nong ati..
Paribasan sewu kumbang,
Sing bakal biso ngganteni..

reff:
Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto..

Sun pokso ati iki ngeliyo,
Kanggo ngilangaken kangen hang nyikso..
Masio sun nyanding wong liyo,
Rupan riko nglewes ring moto


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-mancep.html#ixzz5nn3UESkI

Lirik Reny Farida - Sio Sio

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Sio Sio

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sio-sio.html#ixzz5nn3IWCnY