Selasa, 14 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Jogetan

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Jogetan

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

Timbang kebingungan, kakean pikiran
Golet kesenengan, susah myakne ilang..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang..

reff:
Jogetan..sing ono wong nglarang,
Tapi ojo..lali nganggo aturan..
Gendhingan..gendhing belambangan,
Banyuwangi..wis maju ring jaman..

Kendang yo kempulan, enak nggo jogetan
Suling suling jajang, ngelaras gendhingan..
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang
Ayo podho jogetan, bokong digoyang goyang.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-jogetan.html#ixzz5nn5BMJPk

Senin, 13 Mei 2019

Lirik Reny Farida - Luntur

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Luntur

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko kudangane ati..
Enget bengen lungguh ring plataran,
Disakseni padhange ulan..

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko hang sun impi impi..
Welas riko yo wis sun turuti,
Ojo sampek riko ngloro ati..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali



Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-luntur.html#ixzz5nn5IzyOO

Lirik Reny Farida - Ngliliro

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Ngliliro

Hang ono rasane roso,
Roso kangen, kangen nang riko..
Nganteni, hang di anteni
Kok sampek saiki, yo sing ono teko..

Sun angen sun angen angen,
Atin riko mosok sing keroso..
Sun batin sun bayangeno,
Wayah tengah wengi, riko sun celuki..

reff:
Ngliliro yo ngeliliro..
Meleko aju lungguho..
Kadung lungguh, riko ngadego
Kadung ngadeg terus melakuo..
Melakuo yoro mriniyo,
Tambanono kangen isun hang nang riko..

Sun angen sun angen angen,
Atin riko mosok sing keroso..
Sun batin sun bayangeno,
Wayah tengah wengi, riko sun celuki..

reff:
Ngliliro yo ngeliliro..
Meleko aju lungguho..
Kadung lungguh, riko ngadego
Kadung ngadeg terus melakuo..
Melakuo yoro mriniyo,
Tambanono kangen isun hang nang riko.

Sun angen sun angen angen,
Atin riko mosok sing keroso..
Sun batin sun bayangeno,
Wayah tengah wengi, riko sun celuki.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ngliliro.html#ixzz5nn4uJrkp

Lirik Reny Farida - Yaope

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Yaope

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Mak’e londo mak’e londo adang ketan
Yoro ketane ceceran..

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Puputono puputono tangan kiwo
Wadahono piring sutro..

Ngajak nong gumuk, riko bibik ngeteri bik enah
Nggowo rantang rantang isi sego..
Riko tengak tinguk alak emas,
Kari yo sing pernah..

Songgo uang riko bibik
Katon nong sopo..
Emake buang mbakar beton
Yo betone nongko..

Lengo wangi selehen nong soko,
Sebab songgo uang
Riko takon isun takon sopo..
Raino bengi isun agek takon nong riko..

reff:
Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Mak’e londo mak’e londo adang ketan
Yoro ketane ceceran..

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Puputono puputono tangan kiwo
Wadahono piring sutro..

Menyang nong alas,
Riko bibik golet kayu jati..
Nggowo caluk negor uwit srikoyo,
Sun welas nong riko
Alak emas wong setengah mati..
Yo sun jaluk riko agek ojo suloyo..

Kelaras gedang selehono nduwure deliko,
Katon demen tutupono upih..
Pecalan gersang alak emas kulo tumut ndiko,
Susah seneng yo disonggo bareng


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-yaope.html#ixzz5nn4kGloR

Lirik Reny Farida - Sekirane Baen

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Sekirane Baen

Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

reff:
Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-sekirane-baen.html#ixzz5nn4ZQEc0

Lirik Reny Farida - Tenong Tenongo

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Tenong Tenongo

Ulat padang kawitane, omong manis sak durunge
Tangaro tangaro, dulur dulur podo tangaro..
Ulat padang kawitane, omong manis sak durunge
Tangaro tangaro, dulur dulur podo tangaro..

reff :
Sarto tujek, serngengene ala emas
Koyo kacang, ninggal kulite..
Ojo mangan mangan roti, mangano kelembene
Yo ojo ndeleng saiki, engeto bengene..

Tenong tenongo, irik kemureb
Ngomong ngomongo, ngelirik bain sing arep..
Tenong tenongo, irik kemureb
Ngomong ngomongo, ngelirik bain sing arep


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-tenong-tenongo.html#ixzz5nn4RIaph

Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Dhemen Dhemen Dewek

Koyo-koyo, gemantung tanpo cantelan
Koyo mego, awake layang layangan..
Ketel-ketel, ketele isi bubukan
Kentel-kentel, kemantel sing kaibukan..

Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning..

reff:
Koyo kendang, kendang ditabuh selisih
Dhemen dewek, dhemene sing timbang asih..
Cingkir-cingkir, cingkire wadahe kopi
Tuwas mikir, dipikir ngeloro ati..

Ukur-ukur, sing diukur wong dhemen dewek
Ring kono mungkur ring kene mbewek mbewek..
Gelimpangan, sing biso turu gelibegan
Ra weruho hang kono sing paran paran..

Dhemen dewek, dhemen ledang kelambine
Tuwas gering, keneng diitung gambange..
Gelas-gelas, ngombe wedang jajan marning
Plas dikiplas, agage goleto maning


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-dhemen-dhemen-dewek.html#ixzz5nn4JCSTi

Lirik Reny Farida - Ndeder Welas

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--

Lirik Reny Farida - Ndeder Welas

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..
reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati.


Sumber : http://www.chord.andelomusic.com/2016/09/lirik-reny-farida-ndeder-welas.html#ixzz5nn4AM1he